Archive for October, 2008

Lebaran, Dolan Thok..!!

Rioyoan, dolan menyang kanca-kanca. Njaluk sepura marang sing didolani.

Isine mung dolan thok.

Njaluk sepura pisan karo kanca-kanca ning ndonya ra nyata kabeh.

Advertisements

October 2008
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031